Car.info bilregister

Car.info bilregister

Car.info bilregister är ett informationscentrum där alla som planerar att köpa en bil ska kunna hitta relevanta uppgifter om just det fordon de är intresserade av. De erbjuder alltså en omfattande databas för bildata.Naturligtvis tillhandahålls även denna information till alla som har ett generellt intresse av bilar. Alla som är passionerade när det gäller bilar är välkomna!

Car.info tjänster

Här kan du hitta information om alla fordon som är registrerade i Transportstyrelsens fordonsregister:

 • Allmänna fordonsuppgifter – Färg, nästa besiktning, fordonsskatt, mätarställning, etc.
 • Fordonshistorik – Tillverkningsdatum, registrering, ägarbyten, antal ägare, annonsering, etc.
 • Motor och prestanda – Motortyp, bränsletyp, bränsleförbrukning, växellåda, motoreffekt, etc.
 • Klassificering – Märke, serie, modell, modellår, etc.
 • Dimensioner och vikt – Mått interiör, mått exteriör, tjänstevikt, totalvikt, lastkapacitet, etc.
 • Exteriör – Däckbredd, däckprofil, typ av chassi, antal dörrar.
 • Interiör – Antal säten, bagagevolym.
 • Säkerhet – Information om krockkuddar.
 • Mätarställningshistorik (Hämtad från annonsering eller besiktning).

Mer information

Förutom bildata om ett specifikt fordon som du får genom att söka registreringsnummer hos car.info bilregister, får du även tillgång till

 • Värdering – Värdet på fordonet uppskattas genom att annonser jämförs.
 • Länkar till annonser för liknande fordon.
 • Antal registrerade fordon av samma modell, med olika motoralternativ.
 • Användaromdömen – Recensioner från användare av samma modell du har sökt på.
 • Bilder på sökt modell.
 • Recensioner av sökt modell – Artiklar från svenska och internationella motortidningar.

Bildarkiv

Det finns ett stort bildarkiv där registrerade användare kan publicera sina egna bilbilder. Just nu finns över 400 000 bilder i arkivet! I arkivet kan den bilintresserade finna sitt lystmäte. Där finns allt man kan önska sig i bilväg! Det finns bilder på blänkande amerikanska dollargrin, sofistikerade engelska lyxbilar, brutala italienska sportbilar, tysk ingenjörskonst, japansk högteknologi, svenskt bilhantverk och ryska bruksbilar, för att bara nämna ett fåtal exempel. Om du älskar bilar kommer du med stor sannolikhet att uppskatta bildarkivet.

Innan bilderna publiceras läggs car.infos logotyp över synliga registreringsskyltar. Man gör även synliga ansikten på personer i bilderna suddiga för att skydda den personliga integriteten.

Evenemangskalender

I evenemangskalendern hos car.info presenteras diverse evenemang som har med bilar och motorsport att göra. Det är inte möjligt att lägga upp exakt alla begivenheter som sker runt om i världen, men här publiceras så många som möjligt. Det kan handla om lokala träffar på landsbygden i Sverige, flärdfulla mässor i Japan eller internationella motorshower i USA.

Den som besöker en mässa, utställning eller vad det nu må vara, får gärna lägga upp bilder från tillställningen ifråga. Car.info lägger även upp länkar till evenemangens hemsidor och/eller Facebooksidor, så att den som är intresserad kan läsa om vad som är på gång ute i bilvärlden. Användare kan även publicera information om egna eller andras evenemang.

Car.info bilregister har som ambition att vara en källa för information om allt som har med bilar att göra. Här kan man söka alla uppgifter om en bil eller något annat fordon på ett ställe. Den senast uppdaterade informationen finns tillgänglig i din dator eller i din mobil.

Söka registreringsnummer

Ett registreringsnummer är detsamma som ett identitetsnummer för ett fordon som finns med i den svenska Transportstyrelsens fordonsregister, eller i motsvarande register utomlands. I Sverige består numret av tre bokstäver och tre siffror, till exempel ABC 123. Under 2019 kommer dock den tredje siffran att kunna ersättas av en bokstav. Ett regnummer (som det också kallas) kan då bli ABC 12B, som ett exempel.

SÖK BIL

Bilinfo

Nu har det hänt. Det har kommit en sån där fulländad och fantastisk sida som vi bilälskare väntat på så länge Car.info bilregister. Här på sajten kan du få all bilinfo angående alla bilar genom att ange registreringsnummer, men det är inte allt, verkligen inte. Här får du all bilinfo du vill ha. På Car.info får du recensioner på bilar av alla årsmodeller och varianter av såväl proffs som amatörer. Bilentusiasten kan öppna en egen profil och bidra med sina recensioner och sin bilinfo.

SÖK BIL