Biluppgifter

Sök biluppgifter

Oavsett om det gäller ditt eget fordon eller ett fordon som har en annan ägare, är det bra att ha tillgång till biluppgifter som gör det enklare att genomföra ett säkert köp eller samla information om sitt eget fordon för att sammanställa en bra annons. I registret över fordon i Sverige finner du svaren om hur många gånger ett fordon har sålts och hur många ägare det har haft. Alla bilar har ett registreringsnummer och det gör det naturligtvis lättare att hitta nyttig info. Förr var det svårare att söka uppgifter om ett fordon men med dagens teknik får du svaren direkt på din mobil eller till din e-post.

Vanligtvis har Transportstyrelsen de flesta svaren som du kan begära men för att göra det hela ännu enklare, har det nu uppkommit andra aktörer som ger ännu mer detaljerad information. Car.info är en av dem och det enda du behöver gör är att knappa in ett registreringsnummer hemsidan för att få de svar du letar efter. Sidan är skapad av bilfantaster, för bilfantaster, och du kan även hitta objekt till salu eller följa ägare av vissa fordon som du kanske kan intressera dig för.

Car.info vill att du ska inse vikten av att genomföra ett bilköp så säkert som möjligt och har därför sammanställt alla de biluppgifter som behövs. Här kan du med ett enkelt knapptryck komma underfund med hur fordonets servicehistorik ser ut, om det är importerat, hur många ägare den haft, om den senaste besiktningen blev godkänd samt alla de tekniska detaljerna som man ibland inte tänker på när man ser en snygg bil.

Med så många duktiga medarbetare och medlemmar som turas om att söka värdefull information samt att lägga upp mängder av recensioner, blir det mer trovärdigt när du söker på ett fordon. Omdömena är skapade av vanliga människor som inte är ute efter marknadsföring eller har några baktankar och detta kan hjälpa dig avsevärt i jakten på den nya bilen.

Car.info erbjuder det där lilla extra

Förutom biluppgifter och bilhistorik, erbjuds du att logga in som medlem hemsidan och bidra med recensioner och information för att underlätta köp för andra bilägare och entusiaster. Genom de många bilder som är utlagda på sidan och den information som andra även bidrar med, kan du känna dig på säker mark när det gäller bilar och bilköp. Oavsett om du säljer eller köper, är biluppgifterna av största vikt och all den information du har om ditt eget fordon kan du med fördel lägga ut på car.info.

Utnyttja car.info för att få tillgång till biluppgifter

Den information du söker om ett specifikt fordon eller ditt eget, finns på hemsidan som du enkelt kan få tillgång till genom att söka på de uppgifter du behöver. Det finns alltid uppdaterad information som levereras direkt till dig. Det bästa du kan göra är att ställa dig så många frågor som möjligt för att inte begå några som helst misstag inför ditt bilköp.

Kolla regnummer

Att försäkra sig om att ha uppdaterad och korrekt information innan ett viktigt köpbeslut är alltid en god idé. Tyvärr förekommer bedrägerier när bilar säljs begagnat och genom att undersöka att allt står rätt till på förhand är det möjligt att känna sig tryggare. Vi rekommenderar att alltid göra en sökning på registreringsnumret, eftersom det går både enkelt och snabbt med vårt effektiva verktyg.

SÖK BIL

Bilinfo

Nu har det hänt. Det har kommit en sån där fulländad och fantastisk sida som vi bilälskare väntat på så länge Car.info bilregister. Här på sajten kan du få all bilinfo angående alla bilar genom att ange registreringsnummer, men det är inte allt, verkligen inte. Här får du all bilinfo du vill ha. På Car.info får du recensioner på bilar av alla årsmodeller och varianter av såväl proffs som amatörer.

SÖK BIL